Gastenboek, Willem en Sylvia.

 

Via een vriendin van ons kwamen wij terecht bij Henny.Onze vriendin hadden wij een paar maanden niet gezien en had ineens een prachtige uitstraling en was afgevallen Wij hebben letterlijk gezegd Weet niet wat je hebt gedaan maar dit willen wij ook! Wij zijn dus naar Henny gegaan en kregen de "ontslakkuur" en vielen allebei snel af.

Na verloop van tijd bleek toch dat mondjesmaat de kilo's er weer aan kwamen en bleek dat er zeker met mij, Sylvia, meer aan de hand was.
Uiteindelijk is gebleken dat ik totaal mijzelf niet meer was en meer geleefd werd dan dat ik zelf mijn leven leidde.

Door zowel privéleven als de situatie op mijn werk met Henny te bespreken heeft zij mij de nodige handreikingen gegeven hoe te handelen in bepaalde situaties.
Ik voelde ook echt dat ik om de zoveel weken aan een behandeling van Henny toe was, ik noemde het altijd Henny moet mij weer even "resetten". Al met al heb ik er veel van geleerd en leer nog steeds met als resultaat dat ik mijzelf steeds prettiger voel.

Het is heerlijk om weer mijzelf te zijn. Momenteel zijn wij weer aan het afvallen en hebben nu ook echt het gevoel dat het gaat lukken zeker met geestelijke en lichamelijk rust die we nu hebben.
 
Henny bedankt voor alles wat je ons tot nu toe hebt geleerd je bent toch een belangrijk persoon in ons leven.
 
Willem en Sylvia