Gastenboek, Trudy.

 

Ik kwam ik via het internet op de website van Henny van de Gaag terecht. In het verleden had ik al eens kennis gemaakt met shiatsu-therapie en was door die positieve ervaring opnieuw op zoek naar  een therapeut.


In 1997 heb ik een operatie ondergaan, waarbij mijn rechterarm door een verkeerde ligging afgekneld is geweest. De klachten die hierdoor ontstonden, krachtverlies en pijn bij bepaalde bewegingen, werden door de specialist afgedaan als zijnde een zenuwontsteking die vanzelf wel over zou gaan.


Mijn huisarts, tevens  manueel therapeut, constateerde echter een chronische ontsteking in het  kapsel van het gewricht.

Door de jaren lange verkeerde houding was een en ander aardig vast gaan zitten. Mijn huisarts heeft het gewricht "los gemaakt" en had verder als enig alternatief naast rust, wanneer het te  erg zou worden, injecties op de plek van de ontsteking.
Maar van rust komt niet veel met een gezin en een baan. Allerlei spanningen op het werk deden er ook geen goed aan. Ik zocht dus naar een alternatief en kwam terecht in de praktijk van Henny.

Henny is begonnen met massages, waardoor de gespannen spieren zich weer konden ontspannen. Hierna volgde accupunctuur en na een aantal behandelingen is de pijn met 90% afgenomen en is er nauwelijks nog sprake van krachtverlies.
Mijn arm kan ik weer normaal gebruiken, voor mij waren deze behandelingen een uitkomst. 

Henny, bedankt!!!

Trudy