Gastenboek, Mohammed Allach.

 

Al een aantal jaren loop ik al met lage rugklachten rond. Deze rugklachten zorgen ervoor dat mijn hamstrings en mijn achillespees elke keer weer opspelen. 

Toen ik bij FC Dordrecht kwam en mijn hamstring en achillespees weer opspeelde kreeg ik opeens Henny voorgeschoteld. Henny werd in de kleedkamer " de vrouw met de naalden" genoemd, wat in eerste instantie een beetje angstig overkwam. Binnen mijn professie wil ik echter altijd blijven zoeken naar oplossingen van lichamelijke klachten en ben daarom maar  lekker op de bank van Henny gaan liggen. 

Ik kan mij voorstellen dat mensen in eerste instantie bang zijn voor naalden, maar in mijn geval was die angst snel weer vertrokken. Het gaat hier om een geneeskunst die al al eeuwen bestaat en die zich in AziŽ al ruimschoots heeft bewezen. 

Ik ben helemaal over stag gegaan, omdat ik werkelijk waar binnen drie behandelingen een hele verbetering heb geconstateerd. Het deed geen pijn en de manier waarop Henny haar behandeling met de naalden uitlegt komen bijna altijd overeen met het gevoel wat ik op dat moment ervaar. 

Het gevoel dat mijn rug en benen vol en leeg stromen is een apart gevoel. Ik kon daardoor de bekerwedstrijd tegen Excelsior  gewoon spelen en ben overtuigd geraakt van de behandelingen. Ik denk dat acupunctuur geen opvulling is van de medische begeleiding van topsporters, maar zelfs als een aanvulling moet worden gezien

Mohammed Allach

Profvoetballer 1e divisie.