Gastenboek, Mieke Goedegebuure.

 

Beste lezer:

Mijn ervaring met TCM is heel goed. Ik had nogal veel last van pijn , stijfheid en bewegingsbeperking in de onderrug wat veroorzaakt wordt door het missen van twee tussenwervelschijven.

Na een aantal jaren door fysiotherapie behandelt te zijn geweest bleef het resultaat hetzelfde, dus ging ik op zoek naar een andere mogelijkheid. Ik las in de krant een artikel over Henny van der Gaag en haar behandelwijze, mijn belangstelling werd daardoor gewekt en besloot om een afspraak met haar te maken. De eerste kennismaking bestond uit een intakegesprek en onderzoek,  ze keek niet alleen naar het pijn gebied maar naar het totale beeld, hetgeen mij wel aansprak. Ze gaf ook uitleg van wat ze ging doen en als ik vragen had dan moest ik die stellen, het zou een combinatie worden van de Shiatsu (drukpuntmassage), Tuina (Chinese massage) en sportmassage. Ik besloot een vervolg afspraak te maken. De behandeling gaf een beter en langer resultaat, ik ben langer zonder pijn en heb meer bewegingsvrijheid.  

Intussen is het 3 jaar later, ik kom nog steeds regelmatig om het bij te houden, ik ben nog steeds zonder pijn en redelijk soepel, tussen de therapeut en mijzelf is een goede verstandhouding ontstaan, ik voel me prettig en zelfverzekerder.

Ik wil dan een ieder aanraden om het gewoon te proberen.

Mieke Goedegebuure 

Dordrecht.