Gastenboek, Marrie Boer.

 

Beste lezer,

Ik ben van een keukentrapje gevallen op mijn rug, in het ziekenhuis zeiden ze dat er niets gebroken was alleen zwaar gekneusd dat ik maar kalm aan moest doen dan ging de pijn wel over. Maar helaas bleef de pijn, dus naar de huisarts toe en die stuurde mij naar de fysiotherapeut. Hoe vaak ik daar in al die jaren ben geweest weet ik niet meer.

Toen hoorde ik van de buurman van mijn broer dat hij bij Henny was geweest en er erg veel baat bij de behandeling heeft gehad. dus heb ik hem het adres gevraagd.

Ik heb direct gebeld en kon de andere dag komen. Na eerst een gesprek en onderzoek direct een behandeling .Wel vertelde Henny bij het weggaan dat de pijn eerst  kan verergeren. Nu, dat was ook zo, de andere dag kon ik echt niet op of neer maar het werd met de dag beter. Ik was er nog maar drie keer geweest toen we op vakantie gingen.We troffen het de eerste nacht niet, een ontzettend hard bed. Dus ik kon weer niet op of neer, maar dat was echt maar even want voor dat het twaalf uur was was de pijn al weggetrokken. Nu dat had ik wel anders meegemaakt voordat ik bij Henny kwam dan had ik na zo'n incident zeker drie weken last van mijn rug.

Dus ik was wat blij dat ik de stap had gezet om naar Henny toe te gaan. Ik ben er nu in totaal van half augustus tot nu acht keer geweest en ik kan zonder pijn 's morgens mijn bed uitkomen.

Ik weet zeker als ik iemand hoor die ergens last van heeft en de reguliere artsen zeggen moet je maar mee leren leven, dat ik dan Henny aanbeveel want wat zij voor mij heeft gedaan lijkt wel een wonder na acht jaar nu helemaal pijn vrij.

Marrie Boer Sliedrecht