Gastenboek, Marianne.

 

Afvallen……….…..maar hoe???

Om even een beeld te schetsen, ik ben een 44 jarige vrouw die al vele jaren met haar gewicht tobt en met lijnen bezig is.

Ik heb in mijn ogen alle gangbare diëten wel gevolgd, maar altijd met een tijdelijk resultaat. Wanneer ik weer “gewoon” ging eten kwamen alle kilo’s er met rente weer bij.

Op een gegeven moment was het zover dat ik mijn hoofd in het zand stak en helemaal niet meer op mijn voeding lette. Ik nam dus maar waar ik trek in had.

Dit resulteerde in een flink overgewicht waar ik lange tijd dacht vrede mee te hebben.

De ommekeer kwam toen ik last van mijn gezondheid kreeg (galblaas) en ik iemand ontmoette die via acupunctuur vele kilo’s was kwijt geraakt. Dit gaf ook mij weer de nodige motivatie om nog één lijnpoging te wagen.  

Vanaf de eerste keer dat ik Henny bezocht en een start maakte met afvallen voelde het goed. Van de acupunctuur ervaar ik daadwerkelijk ondersteuning. Het dieet dat mij is voor geschreven is dusdanig dat ik mij er goed aan kan houden. Het vraagt geen bijzondere aanpak. Wel kan ik zeggen dat mijn smaak is veranderd. Ik kan nu bijvoorbeeld genieten van olijven (die ik voorheen verafschuwde) en ik ben mij meer bewust van wat ik eet. De behoefte aan snoepen (chocolade, koek e.d.) heb ik niet meer want er zijn genoeg alternatieven.

De laatste maanden (na 40 kilo te zijn afgevallen) ben ik bezig om mijn gewicht in balans te houden en mag ik best wel eens iets extra nemen.

Met behulp van acupunctuur voelt mijn basis beter dan bij alle voorgaande diëten. Dit geeft mij heel veel goede moed voor de toekomst. Ook de steun die Henny geeft en wil blijven geven draagt hieraan bij. 

Al met al voel ik me nu een gelukkig mens. Ik had nooit gedacht ooit nog eens een broek in een normale winkel te kunnen kopen. 

Acupunctuur en de begeleiding van Henny zijn voor mij dan ook de manier geweest om dit te bereiken.

Hiervoor alle dank!!

Marianne.                                                                                                   Nieuw-Lekkerland.