Gastenboek, Ellen.

 

Hallo allemaal,

Ik ben Ellen en wil jullie graag wat vertellen over mijn ervaring met acupunctuur en afvallen.

Ik had al van alles geprobeerd om af te vallen maar zoals bij zoveel mensen kwam het er daarna nog veel harder aan en vaak nog wat kilootjes meer, dan dat het eraf ging.

Toen kwam ik een keer een vriendin tegen en zij was heel veel afgevallen met behulp van acupunctuur bij Henny , ik vroeg haar hoe dat allemaal werkte en heb het later met mijn man besproken  en daarna beslist dat ik dit dan nog zou proberen en als dit niet werkte dan moest hij me maar nemen zoals ik was.

En wonder boven wonder werkte het dieet met ondersteuning van acupunctuur bij mij heel goed , ik ben in april 2007 met de behandelingen begonnen en ben nu ongeveer 30 kilo afgevallen (begin januari 2008). Ik hoef nu geen behandelingen meer te ondergaan omdat ik nu van Henny heb geleerd om anders te eten dan daarvoor en me dat zelf nu ook heel goed afgaat. Ik zou nog wel een paar kilootjes kwijt willen en dat ga ik ook zeker zelf nog proberen al gaat het nu natuurlijk niet meer zo snel als in het begin (het afvallen).

Ik ben Henny heel erg dankbaar voor haar ondersteuning en denk ook dat ik het zonder haar niet zou hebben geklaard. Ik vond de behandeling heel goed vol te houden. Met veel diŽten heb je te maken met veel hoofdpijn en chagrijnigheid maar daar heb ik nu allemaal geen last van gehad (wel zo leuk voor de mensen om je heen).

 Ik zeg het vaak tegen Henny maar ik heb het gevoel dat ik helemaal niet zoveel moeite heb moeten doen om zoveel af te vallen , dat zal allemaal best wel te maken hebben met de acupunctuur. Je moet nu natuurlijk niet denken dat het allemaal van zelf gaat want dat is ook weer niet zo. Ik kan niet anders dan iemand die wil afvallen aanbevelen om naar Henny te gaan !!!

Henny bedankt voor alles en veel succes op je nieuwe locatie!!!!

Groetjes uit Nieuwe-Tonge van Ellen.