Gastenboek, Cees Carlier.

 

Mijn naam is Cees Charlier 39 jaar en kom uit Delft.

Ik heb in 1995 een bedrijfsongeval gehad, waar mijn onderrug dermate beschadigd door is, dat mijn wervels beschadigd zijn en zo nu en dan mijn zenuwen bekneld zitten. Dit resulteerde in een slaperig, c.q. doof linkerbeen, waarmee ik aangepast/geforceerd moest gaan lopen, om zo min mogelijk pijn te hebben. Dit gaf weer de nodige spiercomplicaties!

Ik heb sinds die tijd meerdere malen in het ziekenhuis gezeten voor onderzoeken, ik heb een spoor gelopen naar diverse therapeuten, die alleen mijn wervels ets ruimte konden geven, zodat ik veel minder pijn zou krijgen. Dit alles ging mij voor een korte periode goed af, maar na verloop van tijd was ik weer terug bij af.

Nu heb ik via een vriend uit Dordrecht een telefoonnummer gekregen van ene Henny van der Gaag, een TCM therapeute in oosterse geneeswijze. Ik ben vrij nuchter, dus geloofde niet helemaal in deze vorm van genezen.

Na wederom veel pijn te hebben in mijn rug en een uitzichtloos beeld te hebben om wr naar die therapeut te moeten gaan om mijn wervels iets op te rekken, besloot ik Henny van der Gaag maar eens te bellen, omdat ik dacht; “met zoveel pijn ga ik maar eens wat anders proberen”. Ik sprak haar voice-mail in met mijn geschiedenis van mijn probleem, en Henny belde mij snel daarna terug om eens een intakegesprek te komen houden. Dit was in de laatste week van 2003, om precies te zijn op oudejaarsdag.

Bij het eerste gesprek vroeg Henny mij of ik bekend was met TCM en acupunctuur. Nou, zei ik; “ alleen van horen en niet van lijfelijk ondervinden, en dat ik het niet kon geloven dat andere therapeuten het niet voor elkaar konden krijgen mij van de pijn af te helpen”

Ik ben nu inmiddels in totaal 6 x bij Henny geweest voor behandelingen met TCM acupunctuur, waar na 4 x behandeld te zijn al bleek dat ik geen pijn meer had, en waarvan de laatste 2 x eigenlijk wat lichte massages bevatte.

Ik kan u zeggen dat ik totaal van de pijn af ben!

Wat bij andere behandelingen van diverse therapeuten niet werkte, is bij Henny, na in totaal 6 x behandeld te zijn, dus mogelijk!

Cees Charlier

Delft