Gastenboek, Anja van Opstal.

 

Mijn ervaring met acupunctuur:

Ik ben via mond op mond in contact gekomen met Henny en acupunctuur.

Ik ben in september 2001 geopereerd voor een Hernia en heb na mijn operatie een bekkeken instabiliteit gekregen. na de operatie bleef ik veel pijn houden en kon niet meer werken

Bij mijn huisarts allerlei medicijnen en injecties gehad, zelfs aan de morfine gezeten met al de goede bedoelingen van de huisarts ook een tijd 2 x in de week fysiotherapie gehad, maar niets mocht baten. Toen kwam ik half april 2002 bij Henny , ik had geen ervaring met acupunctuur dus voor mij ging er ook een nieuwe wereld open.

Er was eerst een gesprek met Henny en nadat ze mij had onderzocht adviseerde ze mij 2x in de week te komen de eerste 3 tot 4 weken en daarna 1x per week. De behandeling bestond niet alleen uit acupunctuur maar ook uit verschillende manuele technieken. Nou het resultaat is voor mij maar ook voor mijn huisarts ongelofelijk. Het is nu augustus, de pijn is tot wel 90% verminderd en mijn bewegingsvrijheid is al voor 80% weer terug, en ik kan weer werken. Mijn vertrouwen in Henny is daarom heel erg groot vooral hoe ze met je bezig is.

Ik zou iedereen aanraden probeer het, heb net als mij vertrouwen in haar en haar werk

Anja van Opstal