Gastenboek, Angelo Martha.

 

In het jaar 2007 ben ik geopereerd aan een hematoom in mijn linker bovenbeen. Na deze operatie bleef ik sukkelen met de pijn in mijn bovenbeen. Via mijn collega voetballer; Ibad Muhamadu, destijds speler van FC Dordrecht, hoorde ik goede verhalen over Henny. Hij ging regelmatig bij haar langs en vertelde mij dat hij door haar accupuntuurbehandelingen goed is hersteld. Ik had wel eens gehoord van accupuntuur maar was hier verder niet bekend mee. Ik twijfelde in het begin daarom ook om een afspraak bij Henny te maken, ook omdat ik best wel bang was voor naalden. Ik kan mij daarom dan de eerste keer bij Henny op de bank nog goed herinneren; het zweet stond bij mij op het voorhoofd.
 
Maar de eerste behandeling bleek een enorm succes. Ik was heel erg tevreden en maakte daarom meteen een nieuwe afspraak. Na 5/6 behandelingen bij Henny stond ik weer fit op het veld!
 
Daarnaast vind ik dat Henny ook een fijn persoon is in de omgang met haar 'patienten'. Ze draagt mij altijd een warm hart toe als het weer even wat minder met mij gaat en ondanks zij het heel erg druk heeft maakt ze altijd een plekje voor mij vrij.
 
Ik raad echt iedereen aan die met pijn of langdurige blessures rondloopt, een afspraak bij Henny te maken.
 
 
Angelo Martha
Profvoetballer Eredivisie